Ustanova za obrazovanje odraslih

  • Projekt Dobro došli, izvolite!

“Dobro došli, izvolite!” - Osposobljavanje za konobara/icu te priprematelja/icu pića i napitaka

Školovani konobari/ice, kao i priprematelji/ice pića i napitaka brže dolaze do posla, zapošljavaju se u kvalitetni(ji)m ugostiteljskim objektima i za svoj rad su bolje plaćeni.

Potrebne kvalifikacije za ta zanimanja možete besplatno steći kroz ciklus edukacije Pučkog otvorenog učilišta Obris, koja se provodi u sklopu projekta “Dobro došli, izvolite” sufinanciranog sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda.

Stjecanje znanja i iskustva i kroz praktičnu nastavu

Konobari/ice i priprematelji/ice pića i napitaka će čak 70 % osposobljavanja provesti u praktičnoj nastavi koja će se održavati u Pizza Bolte Lounge Baru u Požegi.

Na ovaj način se kroz samo osposobljavanje stječe i konkretno znanje i podiže se zapošljivost polaznika programa za zanimanja koja su iznimno tražena i cijenjena na tržištu rada pa je njihova mogućnost zapošljavanja, po stjecanju potrebnih kvalifikacija, velika.

Osposobljavanje namijenjeno nezaposlenima, starosti do 25 godina

Za stručno osposobljavanje mogu se prijaviti nezaposlene ženske i muške osobe do 25 godina starosti. Prijave se zaprimaju do četvrtka, 31. siječnja 2020. godine na telefon 034/313-400, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili osobno na adresi Vanje Radauša 19, Požega. Kontakti su to na kojima je moguće dobiti i više informacija o samom ciklusu edukacije.

Sadržaj ovog članka isključiva je odgovornost Pučkog otvorenog učilišta Obris.

Pučko otvoreno učilište Obris - Ustanova za obrazovanje odraslih © Sva prava pridržana.

Izbornik