Ustanova za obrazovanje odraslih

“Dobro došli, izvolite!” - Osposobljavanje za konobara/icu te priprematelja/icu pića i napitaka

Školovani konobari/ice, kao i priprematelji/ice pića i napitaka brže dolaze do posla, zapošljavaju se u kvalitetni(ji)m ugostiteljskim objektima i za svoj rad su bolje plaćeni.

Potrebne kvalifikacije za ta zanimanja možete besplatno steći kroz ciklus edukacije Pučkog otvorenog učilišta Obris, koja se provodi u sklopu projekta “Dobro došli, izvolite” sufinanciranog sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda.

Stjecanje znanja i iskustva i kroz praktičnu nastavu

Konobari/ice i priprematelji/ice pića i napitaka će čak 70 % osposobljavanja provesti u praktičnoj nastavi koja će se održavati u Pizza Bolte Lounge Baru u Požegi.

Na ovaj način se kroz samo osposobljavanje stječe i konkretno znanje i podiže se zapošljivost polaznika programa za zanimanja koja su iznimno tražena i cijenjena na tržištu rada pa je njihova mogućnost zapošljavanja, po stjecanju potrebnih kvalifikacija, velika.

Osposobljavanje namijenjeno nezaposlenima, starosti do 25 godina

Za stručno osposobljavanje mogu se prijaviti nezaposlene ženske i muške osobe do 25 godina starosti. Prijave se zaprimaju do četvrtka, 31. siječnja 2020. godine na telefon 034/313-400, e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili osobno na adresi Vanje Radauša 19, Požega. Kontakti su to na kojima je moguće dobiti i više informacija o samom ciklusu edukacije.

Sadržaj ovog članka isključiva je odgovornost Pučkog otvorenog učilišta Obris.

“Dobro došli, izvolite!” - Otvorene prijave za osposobljavanje za konobara/icu

Nezaposlenost mladih osoba u Hrvatskoj, osobito onih ranjive dobne skupine do 25 godina, u stalnom je porastu, a sve ih više odlazi u inozemstvo u potrazi za poslom i sigurnijom budućnosti. Pučko otvoreno učilište Obris, u okviru projekta Dobro došli, izvolite sufinanciranog sredstvima Europskog socijalnog fonda, organizira i provodi besplatno osposobljavanje za konobara, zanimanje koje je iznimno traženo i cijenjeno na tržištu rada pa je njihova mogućnost zapošljavanja iznimno velika.

Osposobljavanje je u potpunosti financirano sredstvima Europske unije te je za sve nezaposlene polaznike besplatno. Posebno je atraktivno jer veći dio osposobljavanja (70 posto) čini praktična nastava koja će se održavati u Pizza Bolte Lounge Baru u Požegi. Na ovaj način se kroz samo osposobljavanje stječe i vrlo vrijedno radno iskustvo i znanje u struci. Prednost kod prijave imaju nezaposlene osobe do 25 godina. Osobe oba spola su itekako poželjne za ovo zanimanje te su dobrodošli i muški i ženski polaznici.

Sve zainteresirane osobe mogu se prijaviti do četvrtka, 21. veljače 2019. godine na telefon 034/313-400, e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili osobno na adresi Vanje Radauša 19, Požega.

Pučko otvoreno učilište Obris - Ustanova za obrazovanje odraslih © Sva prava pridržana.