Ustanova za obrazovanje odraslih

Programi stručnog osposobljavanja i obrazovanja

Ustanova je izrasla iz istoimenog obrta za intelektualne usluge osnovanog u svibnju 2003. godine u Požegi

O nama

 

Pučko otvoreno učilište Obris je ustanova za obrazovanje odraslih, registrirana pri Trgovačkom sudu u Slavonskom Brodu 18. kolovoza 2006. godine. Ustanova je izrasla iz istoimenog obrta za intelektualne usluge  i stručna predavanja, za pomoć ljudima Požeško-slavonske, Osječko-baranjske i Brodsko-posavske županije pri rješavanju životnih situacija vezanih uz školovanje i zapošljavanje osnovanog u svibnju 2003. godine u Požegi.

Svi programi koji se rade u učilištu, od osnovne škole do trogodišnjih i četverogodišnjih srednjoškolskih programa, te osposobljavanja i usavršavanja – verificirani su u Ministarstvu znanosti, obrazovanja i sporta i upisuju se u e-radnu knjižicu.

Danas radimo na dvije lokacije, u gradovima  Požegi i Lipiku.

Učilište je putem svojih stručnih radnika sudjelovalo u programima pretpristupne pomoći CARDS 2004 - komponenta 2, 3 i 5, Lokalno partnerstvo za zapošljavanje - Phase 3 te IPA IV: Razvoj ljudskih potencijala, grant sheme: "Projekt mladi na tržištu rada", “Jačanje kapaciteta ustanova za obrazovanje odraslih" i “Jačanje kapaciteta ustanova za obrazovanje odraslih – faza II”.

 

Kontakt

 

Pučko otvoreno učilište Obris
Vanje Radauša 19
HR-34000 Požega
Email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Telefon: 034 313 400
Mob: 099 33 13 401

Pučko otvoreno učilište Obris - Ustanova za obrazovanje odraslih © Sva prava pridržana.