Ustanova za obrazovanje odraslih

  • Projekt Dobro došli, izvolite!

“Dobro došli, izvolite!” - Otvorene prijave za osposobljavanje za konobara/icu

Nezaposlenost mladih osoba u Hrvatskoj, osobito onih ranjive dobne skupine do 25 godina, u stalnom je porastu, a sve ih više odlazi u inozemstvo u potrazi za poslom i sigurnijom budućnosti. Pučko otvoreno učilište Obris, u okviru projekta Dobro došli, izvolite sufinanciranog sredstvima Europskog socijalnog fonda, organizira i provodi besplatno osposobljavanje za konobara, zanimanje koje je iznimno traženo i cijenjeno na tržištu rada pa je njihova mogućnost zapošljavanja iznimno velika.

Osposobljavanje je u potpunosti financirano sredstvima Europske unije te je za sve nezaposlene polaznike besplatno. Posebno je atraktivno jer veći dio osposobljavanja (70 posto) čini praktična nastava koja će se održavati u Pizza Bolte Lounge Baru u Požegi. Na ovaj način se kroz samo osposobljavanje stječe i vrlo vrijedno radno iskustvo i znanje u struci. Prednost kod prijave imaju nezaposlene osobe do 25 godina. Osobe oba spola su itekako poželjne za ovo zanimanje te su dobrodošli i muški i ženski polaznici.

Sve zainteresirane osobe mogu se prijaviti do četvrtka, 21. veljače 2019. godine na telefon 034/313-400, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili osobno na adresi Vanje Radauša 19, Požega.

Pučko otvoreno učilište Obris - Ustanova za obrazovanje odraslih © Sva prava pridržana.

Izbornik