Ustanova za obrazovanje odraslih

Novosti

Aktualno iz Obris-a

17. Tjedan cjeloživotnog učenja - Mogućnosti učenja i uključivanja kroz EU fondove i programe

Objavljeno 17.4.2023.

 IMG 0406

 

U sklopu 17. Tjedna cjeloživotnog učenja, Pučko otvoreno učilište Obris je u suradnji sa Županijskom razvojnom agencijom Osječko-baranjske županije i centrom EUROPE DIRECT Osijek, Europskim dokumentacijskim centrom i Erasmus koordinatorom Pravnog fakulteta Osijek, te PRONI Centrom za socijalno podučavanje, organizirao info sat o mogućnostima učenja i uključivanja kroz EU fondove i programe te ostalim prilikama.


Program je obuhvatio sljedeće teme: Europska godina vještina; mogućnosti za učenje i uključivanje kroz program Erasmus+ i projekte koji se financiraju iz Europskog socijalnog fonda; primjer studenske prakse u zajednici.

 

Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih od 17. do 23. travnja 2023. godine u sklopu ESF projekta Promocija cjeloživotnog učenja faza II, organizira 17. Tjedan cjeloživotnog učenja, nacionalnu obrazovnu kampanju koja ima za cilj promovirati različite mogućnosti cjeloživotnog učenja u RH kao i neposredno i neformalno prenijeti poruku građanima o važnosti kontinuiranog obrazovanja i učenja.

Pučko otvoreno učilište Obris je ove godine koordinator aktivnosti Tjedna cjeloživotnog učenja na području Osječko-baranjske i Požeško-slavonske županije.

Više informacija o Tjednu cjeloživotnog učenja možete pronaći na poveznici https://www.cjelozivotno-ucenje.hr/

Pučko otvoreno učilište Obris - Ustanova za obrazovanje odraslih © Sva prava pridržana.