Ustanova za obrazovanje odraslih

Novosti

Aktualno iz Obris-a

IV. Međunarodni andragoški simpozij - Makarska 2016.

MAS Makarska 20161 

Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih, zajedno s nacionalnim službama podrške za EPALE Slovenije i Bosne i Hercegovine, organizirala je IV. Međunarodni andragoški simpozij koji se održao 18., 19. i 20. travnja 2016. godine u Makarskoj (Hotel Meteor).
 
Tema je ovogodišnjeg simpozija „Upravljanje ustanovom za obrazovanje odraslih“.
 
Rad ovogodišnjeg  simpozija bio je usmjeren na suvremenu organizaciju  ustanove za obrazovanje odraslih s naglaskom na korištenje IT-a u radu ustanove i u radu s polaznicima, koja je povezana s projektnim djelovanjem ustanove. Kao i proteklih godina predstavljeni su primjeri dobre prakse iz europskih zemalja.
 
Ravnateljica Učilišta Jadranka Krmpotić i profesor Igor Štavlić, stručno-pedagoški voditelj su sudjelovali na simpoziju i radionicama u sklopu simpozija. Simpoziji nam je  izvrsna prilika da s kolegicama i kolegama razmijenimo iskustava iz obrazovanja odraslih na nacionalnoj i međunarodnoj razini, vidimo primjere dobre prakse, povežemo se s mogućim partnerima, te na radionicama uvijek nešto novo naučimo i ugodno se družimo.

Pučko otvoreno učilište Obris - Ustanova za obrazovanje odraslih © Sva prava pridržana.