Ustanova za obrazovanje odraslih

Novosti

Aktualno iz Obris-a


Notice: exif_read_data(EnYouthTeacher-sastanak_u_Portugalu6.jpg): Potentially invalid endianess, trying again with different endianness before imminent failure. in /home/pou1obri/public_html/plugins/content/jw_sigpro/jw_sigpro/includes/helper.php on line 294

Erasmus+ projekt EnYouthTeacher - sastanak u Portugalu

 photo

 

Mi i nadalje razvijamo naš EnYouthTeacher projekt. Održali smo naš drugi sastanak (u mjestu Alcochete u Portugalu kojeg je organizirao naš partner IFH), gdje su predstavljeni naši prvi rezultati i proizvodi: Profil kompetencija nastavnika/trenera u strukovnom obrazovanju za edukacije o poduzetništvu i Vodič s primjerima najboljih praksi. Ovaj vodič pokazuje primjere aktivnosti, inicijativa i iskustava koji povezuju edukaciju s promicanjem poduzetničkog duha među mladima.
Naš trenutni zadatak je usmjeren na razvoj materijala za osposobljavanje kojim bi se olakšalo nastavnicima/trenerima stjecanje i/ili proširenje njihovih znanja, vještina i kompetencija. Sve to će im pomoći u promicanju poduzetništva među mladima u različitim kontekstima učenja.
Obavještavati ćemo Vas o našim aktivnostima koje bi mogle biti zanimljive za Vas.

 logo Erasmus  logo projekta EnYouthTeacher
Pučko otvoreno učilište Obris - Ustanova za obrazovanje odraslih © Sva prava pridržana.