Ustanova za obrazovanje odraslih

  • Projekt stručni i zapošljivi

"STRUČNI I ZAPOŠLJIVI": PRI KRAJU TEORIJSKI DIO NASTAVE 1. GODINE EDUKACIJE ZA VOZAČA/ICU, USKORO UPIS U DRUGU GODINU


logo Strucni i zaposljivi

Edukacija za iznimno traženo zanimanje vozača/ice motornih vozila, u sklopu EU projekta "Stručni i zapošljivi - Nove kompetencije za nove prilike", provodi se od 9. travnja 2018. U tijeku je prva godina edukacije, kao i praktične nastave. Fokus potonje trenutno je na svim ključnim elementima vozila: mehanika, elektronika, vulkanizerska djelatnost, ali i na zaštiti na radu, zaštiti od požara te upoznavanju alata.

Praktična nastava provodi se u lokalnim radionicama (autoservisima), kod privatnih poduzetnika, tako da polaznici imaju priliku učiti nove vještine koje će im ubuduće koristiti u poslu.

- Mojim je polaznicima upravo praktična nastava najzanimljiviji dio edukacije za vozača. Posebno nas veseli entuzijazam koji polaznici pokazuju kod učenja konkretnih znanja i vještina. Doista sam zadovoljan dosadašnjim tijekom provedbe ovog hvalevrijednog projekta - istaknuo je prof. Pero Dupček.

I dok se teorijski dio nastave prve godine edukacije za vozača/icu motornih vozila približava kraju, uskoro kreće upis u drugu godinu.
Click to enlarge image strucni-i-zaposljivi-vozac.jpg

Click to enlarge image strucni-i-zaposljivi-vozac.jpg

Pučko otvoreno učilište Obris - Ustanova za obrazovanje odraslih © Sva prava pridržana.