Ustanova za obrazovanje odraslih

Novosti

Aktualno iz Obris-a

Edukacija: Uvod u dizajn vizualnog identiteta

Objavljeno 6.7.2023.

 Uvod u dizajn vizualnog identiteta Antonio Karača
  

Zadovoljstvo nam je prenijeti objavu Kulturnog Centra Požega s kojima u suradnji provodimo edukaciju u sklopu projekta "Digitalno za mlade i mladi za digitalno".

 

Nakon usvojene KAIZEN™ metodologije, slijede nam predavanja pod nazivom “Uvod u dizajn vizualnog identiteta”, a temu će polaznicima približiti predavač Antonio Karača ispred svojeg obrta “Radnja”.

Zanimljivo, Radnja nije studio i nije agencija. Radnja je prostor u kojem se isprepliću teorija i praksa u svrhu profesionalnog napredovanja i uspješne suradnje u okvirima dizajna. Specijalizirana je za projektiranje sustava vizualnih identiteta, znakova i simbola čiji se radovi prepoznaju po jednostavnim, ali karakterističnim grafičkim idejama koje direktno prenose vrijednosti organizacije, proizvoda, usluge ili manifestacije.

Više o Radnji, ali i o važnosti vizualnog identiteta koji gradi vizualnu i komunikacijsku prepoznatljivost poslovanja te kako kreirati marketinšku cjelinu koja će učinkovito i jasno biti u kontaktu s ciljanom publikom – saznajte na predavanjima.

Vrijedi napomenuti da će se radovi polaznika i evaluirati kako bi se mogla dobiti potvrda o završetku tečaja, za što će biti zadužen doktor znanosti Kristian Đokić

Prvo predavanje zakazano je za 11.7.2023. godine u 17 sati i održat će se online.

Uvjeti za prijavu na tečaj:

- minimalno 16 godina
- dobro znanje engleskog jezika

Prijavite se putem obrasca! https://forms.gle/zUnAcQJpMifFv3sRA

Prijave su do kraja tjedna, a polaznicima će se predavač javiti s dodatnim uputama i pristupnim podacima za online predavanje.

 

Pučko otvoreno učilište Obris - Ustanova za obrazovanje odraslih © Sva prava pridržana.