Ustanova za obrazovanje odraslih

Novosti

Aktualno iz Obris-a

11. Tjedan cjeloživotnog učenja - poziv na sastanak u Požegi 13.9.2017.

11.TCU banneri 620x300 2 768x371
Poštovani,
Tjedan cjeloživotnog učenja je nacionalna obrazovna kampanja koja na jednostavan način, na temelju izravnih obraćanja građanima, potiče ostvarenje ideje o promoviranju učenja i obrazovanja, te razvija kulturu učenja.
Tjedan cjeloživotnog učenja je UNESCO-va inicijativa pokrenuta 1999. koja se svake godine obilježava u brojnim zemljama svijeta.
Ovo je 11. Tjedan cjeloživotnog učenja, a svake godine do sada je održavan uz potporu Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta, a pod pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović.
POU Obris je i ove godine koordinator aktivnosti Tjedna cjeloživotnog učenja Požeško-slavonske županije i Osječko-baranjske županije.
Stoga Vas pozivamo na dogovor oko aktivnosti vezanih uz Tjedan cjeloživotnog učenja koji se obilježava od 2. 10. 2017. - 8. 10. 2017., u Republici Hrvatskoj.
Aktivnosti koje će organizirati vaša institucija/organizacija potvrdit će vaše redovne aktivnosti u tom periodu ili ćemo zajednički osmisliti ili predložiti nove sadržaje.
Sastanak je predviđen u srijedu, 13.9.2017. u Požegi od 9:00 do 10:00 sati u HGK, Županijska komora Požega, Vukovarska 6 (mala dvorana u suterenu).
Molimo Vas potvrdite dolazak.
Radujemo se susretu s vama.
 
S poštovanjem,    
Jadranka Krmpotić
ravnateljica POU Obris
Pučko otvoreno učilište Obris - Ustanova za obrazovanje odraslih © Sva prava pridržana.